Beste leden,

De temperaturen gaan omhoog en de avonden worden langer. De zomer begint er aan te komen. Hieronder informeren wij jullie over een aantal data.

Laatste speeldagen dit seizoen

Voor de donderdagen is op 19 mei de laatste speeldag. Daarna gaan we nog even door op de dinsdagen. Dinsdag 28 juni is de laatste speeldag voor zowel de jeugd als de senioren.

Zomerbadminton

Ook dit jaar hebben we niet het hele seizoen kunnen badmintonnen vanwege een lockdown. In de zomer willen we dit compenseren door één keer in de week de zaal te huren om vrij te spelen. Op dinsdagen 5,12,19 en 26 juli en dinsdag 23 augustus hebben we de zaal gehuurd van 19:30-21:30 uur voor zowel jeugd als senioren. Ook ouders van de jeugd zijn welkom!

Helaas is de zaal bezet van 1 – 20 augustus.

Start nieuw seizoen

Vanaf dinsdag 30 augustus begint het nieuwe seizoen.Jeugd: dinsdag van 18:30-20:00 uurSenioren: dinsdag van 20:00 – 22:00 uur en donderdag van 20:00-22:00 uur

ALV

Zoals al eerder aangekondigd staat de Algemene Leden Vergadering gepland op woensdag 1 juni . De vergadering wordt gehouden in de vergaderruimte van SKF Korfbal, Wageningselaan 1. Hier wordt tevens de contributie voor het nieuwe seizoen bepaald. We gaan er vanuit dat jullie hierbij aanwezig zullen zijn. Afmelden kan bij secretaris@badmintonveenendaal.nl.

Voorlopig zijn er nog genoeg dagen om te badmintonnen tot de zomer. Dus gaan we nog even lekker een potje badmintonnen! We zien elkaar op één van de speelavonden! 

 
Het Bestuur
 
Laatste speeldata dit seizoen