Sponsorkliks

Sponsorkliks

Sponsors zoeken en werven is nog nooit zo eenvoudig geweest

SponsorKliks is het grootste affiliatenetwerk voor (sport)verenigingen, sporters, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties en laat leden en supporters gratis sponsoren.

Met SponsorKliks kunt u eenvoudig inkomsten genereren voor uw vereniging:

  • zonder investering van geld of tijd
  • zonder administratie
  • onmiddellijk opzegbaar
  • geen risico
  • maandelijkse uitbetaling

Sponsor Uw club gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Uw club, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Uw club ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Uw club. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Uw club ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Uw club directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Uw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Uw club. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Uw club hier direct van!

Klik hier voor Sponsorkliks

Home buttonSponsorkliks