Hou je van snelheid, ben je het campingbadminton beu en wil je meer ???

Dan is badminton dé sport voor jou !!!

Inschrijven in de zaal.

Lid worden kan op verschillende manieren. Zo kun je je inschrijven op één van de speelavonden. Je haalt dan bij de zaaldienst een inschrijfformulier, dat je invult. Bij het inschrijfformulier moet wel het inschrijfgeld van € 6,- betaald worden. Vervolgens mag je meteen de baan op met een tijdelijk speellabel. Met dit speellabel kan men drie keer gratis in de zaal spelen. Na deze introductie kun je beslissen of je lid wilt worden van de club. Wanneer je de totale contributie hebt betaald, krijg je een definitief speellabel.

Bij jeugdleden wordt een andere inschrijvingsmethode gebruikt. Nieuwelingen kunnen op de speelavonden van de jeugd (dinsdag 18.30 tot 20.00 uur, pupillen tot 11 jaar op donderdag van 17.30 tot 19.00 uur) vrijblijvend een keertje meespelen en kijken of het wat voor hen is. Indien dit het geval is, dan kan het inschrijfformulier incl. inschrijfgeld worden ingeleverd bij de begeleiders of Jan Pitlo, die in de zaal aanwezig zijn.

Geen racket??? Geen probleem. Vraag aan de zaaldienst een racket, dat je na het spelen weer inlevert. Wanneer je besluit om lid te worden, verwachten wij wel dat je een eigen racket meebrengt. Voor meer informatie over het aanschaffen van een racket kun je terecht bij een aantal sportzaken of vraag het in de zaal.

Aangepast badminton (rolstoelbadminton).

Sinds maart 2014 bieden we de mogelijkheid van aangepast badminton voor mensen met een lichamelijke beperking. Aangepast badminton is sinds 4 jaar een officieel onderdeel van de nationale bond Badminton Nederland. Binnen het aangepast badminton bestaan er 4 disciplines, nl. rolstoelbadminton, staand badminton, zitbadminton en kleine mensen. Op dinsdagavond vanaf 20.00 uur zijn er inmiddels al een aantal rolstoelbadmintonners actief in de Valleihal, maar er is nog voldoende ruimte voor meer spelers. Voor meer informatie over aangepast badminton, bel de voorzitter Edwin Schriemer (06-41840140).

Online inschrijven

Je kunt ook het inschrijfformulier zelf uitprinten en invullen. De formulieren kun je vinden onder het menu item formulieren. Daarna kun je het formulier uitprinten. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, kun je het formulier (samen met het inschrijfgeld van € 6,- ) op één van de speelavonden bij de zaaldienst inleveren. De contributie voor het seizoen 2016/2017 bedraagt :

Senioren  € 240,00
Junioren  € 132,50

 

De trainingen/competitiedeelname zijn niet bij de contributie inbegrepen. De kosten hiervoor zijn per seizoen:

Recreantentraining  € 30,00
Competitietraining bijdrage  € 70,00
Extra competitietraining  € 70,00
Voorjaarscompetitie bijdrage  € 22,50
Najaarscompetitie bijdrage  € 22,50
Jeugdcompetitie bijdrage  € 55,00
Inschrijfgelden  €   6,00
Slapende leden  € 40,00

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen dient altijd schriftelijk of via e-mail te gebeuren, mondelinge of telefonische opzeggingen worden niet geaccepteerd. Opzeggingen voor het nieuwe seizoen dienen uiterlijk op 30 juni bij de ledenadministratie binnen te zijn. Opzeggingen kunnen per brief gestuurd worden naar: BDV, Postbus 704, 3900 AS Veenendaal of per e-mail naar: ledenadministratie@badmintonveenendaal.nl. of naar de ledenadministratie via deze website.

Diversen

Schoenen: Je dient sportschoenen te dragen (met bij voorkeur witte zolen) die uitsluitend in de zaal worden gebruikt en die geen strepen nalaten op de speelvloer.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief via e-mail wordt max. 6 maal per seizoen uitgegeven of wanneer daar directe aanleiding voor is.

Competitie

Competitie wordt op zaterdagmiddag gespeeld in de periode september tot en met januari in Sporthal de Vallei. Na het spelen is er voor de spelers de gelegenheid om een drankje en/of hapje in het restaurant te nuttigen. Najaars- en voorjaarscompetitiewedstrijden voor senioren worden gespeeld op de speelavonden.

Evenementen

Gedurende het seizoen worden er verschillende evenementen georganiseerd: het Davelaar Sport Open, het Open Jeugdtoernooi, 2 invitatietoernooien, het oliebollen-,cq. nieuwjaarstoernooi, conditietrainingen in de natuur in de zomervakantie en evt. een clubfeest. In de clubagenda kun je nagaan wanneer welke evenementen worden gehouden.

Kleedruimten en diefstalpreventie

Het is aan te bevelen om geen kleding in de kleedruimte achter te laten. Er is geen toezicht en de ruimten zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Let op je bezittingen en voorkom diefstal !!!

Terug knop

Home button