Badminton Fast/Fit/Fun 

Iedereen kan badmintonnen op zijn eigen niveau/manier.
Wil je voor je plezier spelen of om fit te blijven of wil je jezelf meten met andere spelers op competitief niveau, BDV Veenendaal biedt je deze mogelijkheden. Voor zowel valide spelers als spelers met een beperking.

Badminton Duovereniging Veenendaal is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond en daardoor zijn we gerechtigd mee te doen aan de bonds- en regiocompetitie, alsmede de voor- en najaarscompetitie. Op dit moment zijn we vertegenwoordigd in verschillende klassen. De competitie wordt zowel door onze senior- als door onze juniorleden gespeeld.

U kunt geheel vrijblijvend een keer meedoen, om de sfeer te proeven, maar vooral om te ervaren wat het is, om op een leuke manier met enige inspanning ontspannend bezig te zijn. Ook de recreant is bij ons van harte welkom. Kun je het nog niet? Dan leren we het je. Wil je beter worden? Onze trainers zijn gediplomeerd en van een hoog niveau.

Op deze website staat nieuws en informatie over de vereniging, competitiewedstrijden, toernooien, uitslagen en nog veel meer! Klik in het menu Vereniging aan de linkerkant of op 1 van de tabbladen bovenaan achter Home op één van de onderwerpen waar je meer over wilt weten. Met Home kom je altijd terug op deze pagina.

De website zal worden geüpdatet met het allerlaatste nieuws, recente competitie-uitslagen en andere informatie over de club.

Deze site badmintonveenendaal.nl is een interactieve site, wat betekent dat leden en bezoekers invloed hebben op de inhoud en lay-out van deze website. Dus wanneer je een nieuwtje hebt over onze vereniging of over iets anders wat met badminton te maken heeft, of als je kritiek hebt op de inhoud/lay-out van de website of suggesties hiervoor, wij horen het graag. Op die manier zal deze site uitgroeien tot een website die zo goed mogelijk aan de wensen van de clubleden is aangepast.