Jeugdteam 4 bestaande uit Youran Peters, Chiara Lunetta, Charlotte van der Neut en Laurens Noorda van Badminton Club Veenendaal hebben zich zaterdag 30 maart jl. geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdcompetitieteams.

Na een overtuigende 1e plaats in de badmintoncompetitie waren dit weekend de regionale team kampioenschappen in Amersfoort. De uitslagen lagen dicht bij elkaar en de belangrijkste wedstrijd tegen OSM Badminton Maarssenbroek werd met 3-2 gewonnen in het voordeel van de Veenendalers. Een knappe prestatie waardoor dit team een ticket heeft voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen die plaatsvinden op 22 juni in Zutphen. Het team behaalde de 2de plaats van de 4 poulewinnaars in de klasse Mix Onder 15-13, maar omdat dit team volledig uit spelers Onder 13 bestaat (evenals OSM), zijn ze nu in feite Regio-kampioen Onder 13 en mogen daarom voor het eerst in de geschiedenis van de club de Regio Centrum vertegenwoordigen op de Nederlandse Kampioenschappen.

Als club zijn wij trots op het proces en de resultaten van de spelers. Via deze weg willen wij ook alle ouders, begeleiders en toeschouwers bedanken en zien wij graag weer 22 juni in de zaal in Zutphen

Badminton Jeugdteam 4 heeft een ticket voor het NK!