Beste Badmintonner,

Al enige weken moeten we het doen zonder badminton. Via diverse media hebben we spelers zien speedmintonnen, hardlopen, wandelen en fietsen, maar het is natuurlijk jammer, dat we op dit moment niet kunnen trainen, vrij kunnen spelen of mee kunnen doen aan de toernooien die normaal gesproken in april en mei op het programma staan. Zo zijn voor onze club o.a. het Van Sloten Open, het NK Parabadminton en het open jeugdtoernooi inmiddels afgelast. We vinden dat jammer, maar het is even niet anders. We hopen dat iedereen nog steeds gezond is en dat jij, je familie en dierbaren dit virus bespaard blijft.

Het is op dit moment nog onduidelijk of, en zo ja, op welke wijze we nog kunnen spelen in de zaal dit seizoen. Zodra daar meer duidelijkheid over is, zullen we jullie uiteraard berichten. We volgen de adviezen van de overheid, sportservice Veenendaal en Badminton Nederland.

Als bestuur zijn we ook al bezig voor het nieuwe seizoen. We hebben de zaalhuur aangevraagd en starten in principe na de zomervakantie, op dinsdagavond 1 september, weer met badmintonnen in de Valleihal. Daarnaast kunnen we melden dat 4 seniorenteams zijn aangemeld voor de Bondscompetitie 2020/2021. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen tijdig communiceren hoe er dan gespeeld zou kunnen worden.

Natuurlijk is onze club online vertegenwoordigd, niet alleen via de website, maar ook via diverse social media. Om toch contact te houden, dagen we jullie uit om de komende tijd via Facebook/Instagram/Twitter jullie sportieve activiteiten te delen. Tag daarin vooral @badmintonveenendaal, zodat wij en je medespelers dat allemaal kunnen volgen.

Pas goed op jezelf en we hopen jullie spoedig weer te zien/te spreken.

Het bestuur,

Edwin, Jan, Gijsje, Marijn, Nadine en Theo

 

Website www.badmintonveenendaal.nl

 

Nieuws van BDV Veenendaal