Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben begrepen zijn er weer nieuwe beperkingen voor de sport opgelegd tijdens de laatst gehouden persconferentie. Dat betekent voor ons dat er na 17.00 niet meer gesport mag worden. De trainingen worden dus met ingang van aanstaande dinsdagavond niet meer gegeven. Het is helaas niet anders.

Tot en met 18 december liggen dus de trainingen eruit en daarna is het kerst en oud en nieuw. We hopen dat de situatie daarna weer anders is en uiteraard houden we jullie op de hoogte.

En de competitie dan vraag je je af; hoe gaat het daarmee want die is (in ieder geval voor ons) om 17.00 wel afgelopen. Voor nu kunnen we daarover nog geen uitsluitsel geven. Er zijn ook verenigingen die op vrijdagavond bijvoorbeeld hun wedstrijden spelen en dat kan ook niet. De Bond neemt maandag of dinsdag een beslissing over het al dan niet doorgaan van de competitie en zo ja in welke vorm dan. Daarop zullen we dus nog even moeten wachten. Zodra hierover meer bekend is laten we dit natuurlijk ook weten maar via de website van de Bond (www.badminton.nl) is hierover ook altijd de laatste informatie beschikbaar.

Weer een vervelend bericht maar we zullen het er voor nu mee moeten doen.

Het Bestuur

Impact nieuwe coronaregels badmintonsport