Als voorbereiding op het nieuwe seizoen gaan we ook weer naar “Kwintelooyen”.
Volgens traditie en alweer voor de 18e keer, wordt er drie weken voor de eerste speelavond in de zaal, op maandag- en donderdagavond in het bos aan de conditie / teambuilding gewerkt. We doen dat op zo ‘n manier dat iedereen kan meedoen en er ook wat aan heeft, onafhankelijk van leeftijd en conditie. We blijven steeds als groep bij elkaar. Dit is mogelijk omdat we afwisselend een korte tijd gaan (hard)lopen om daarna wandelend weer gaan verzamelen (interval). Dit is goed voor de conditie en kan ook heel gezellig zijn.
 
Deze voorbereiding vindt plaats op de zandafgraving Kwintelooyen op maandag 12,19 en 26 augustus en op donderdag 15, 22 en 29 augustus.
We verzamelen om ca. 19:15 uur op de parkeerplaats en we starten om 19:30 uur. Ook niet (senior/jeugd)competitiespelers kunnen uiteraard aansluiten. Deze voorbereiding is onder leiding van onze trainer Wim van de Craats. Voor de senior competitiespelers wel het verzoek om je af te melden wanneer je niet aanwezig bent. Dit kan via de mail of Whats app naar Wim.
Seizoensvoorbereiding in Kwintelooyen : start op 12 augustus