Als vereniging hebben we diverse sponsoren die ons ondersteunen. Twee willen we eruit lichten omdat deze ons ondersteunen afhankelijk van de activiteiten die we doen bij deze sponsor.
 
Broekhuis (autodealer)
Zoals jullie misschien wel weten hebben we een sponsorcontract met Broekhuis (www.broekhuis.nl) .
Als je als lid een auto koopt bij Broekhuis of in onderhoud hebt ontvangen wij van deze firma geld. Dit is van € 15,00 per onderhoud boven de € 100,00 daarnaast ontvangen we € 150,00 voor iedere nieuw gekochte auto. Ook lease telt hierbij mee. Het maakt ook niet uit vanuit welke vestiging van Broekhuis dit is gedaan of welk merk, als het maar via Broekhuis is geregeld.
 
Heb je vanaf afgelopen 1 januari 2019 een auto gekocht bij Broekhuis of een onderhoudsbeurt/schade laten doen bij Broekhuis, wil je dan je naam en kenteken mailen naar pr@badmintonveenendaal.nl
 
Wij verzamelen dit en geven het dan door aan Broekhuis. Wij als vereniging zijnde doen verder niets met deze gegevens.
 
Sponsorkliks
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost. Help jij ons ook een leuk bedrag bij elkaar te sparen voor de vereniging?
 
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!
 
Hoe doe ik mee?
Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club (Kies bij sponsordoel voor : “Badminton Duovereniging Veenendaal (BDV)”).
 
Voor jou een kleine moeite, voor de vereniging directe inkomsten. Sinds BDV meedoet aan SponsorKliks heeft dit ons al honderden euro’s opgeleverd! Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!
 
Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie – afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!
Sponsors