Beste badmintonners,

 
Time flies .. nog maar twee speelweken en dan staat het nieuwe jaar alweer voor de deur! Hierbij willen we je uitnodigen voor het traditionele BDV nieuwjaarstoernooi op dinsdag 7 januari van 19:30-22:00. In de bijlage vind je de flyer en het inschrijfformulier met meer informatie. Aanmelden kan m.b.v. de inschrijfstrook of door een mailtje te sturen naar sc@badmintonveenendaal.nl
Jeugdleden kunnen de strook inleveren bij een van hun begeleiders.
 
We beginnen een half uurtje eerder dan normaal (19:30), zodat de jeugdleden het eerste uur gezellig mee kunnen spelen. Daarna spelen de senioren verder in een iets andere opzet dan je van ons gewend bent; de poules en prijsjes laten we ditmaal achterwege. De gezelligheid, nieuwjaarswensen en bubbels blijven uiteraard!
 
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en hopen velen van jullie te zien op 7 januari 2020.
 
Groet,
De Seniorencommissie
 
NB. Kun je echt niet langer wachten om je sportieve voornemens in daden om te zetten; op donderdag 2 januari is de Valleihal van 20:00-22:00 natuurlijk gewoon geopend om vrij te spelen. Daarentegen zijn dinsdag 24, donderdag 26 en dinsdag 31 december geen speelavonden.
 
 
Uitnodiging Nieuwjaarstoernooi BDV – 7 januari 2020