Beste badmintonner,

Er hebben zich al een goed aantal spelers aangemeld, zowel recreanten-, jeugd- als competitiespelers. We starten dinsdag 19 mei om samen buiten te sporten op Kwintelooyen.
Op dit moment is de tijd bepaald van 19.30 uur tot 20.30 uur. We hopen dat deze tijd ook bij de jeugd uitkomt. We verzamelen bij de parkeerplaats/fietsenstalplaats op Kwintelooyen.  
 
Ben je jeugdspeler, recreant, gevorderde, competitiespeler of juist een beginnende badmintonner, we willen je de mogelijkheid bieden om op jouw niveau te sporten. 

Voor de één is dat een rondje hardlopen op Kwintelooyen (de trap!) en Squats doen, de ander vindt het gezellig om samen een rondje te wandelen en even bij te kletsen. En natuurlijk alles wat ertussenin zit.
Ook voor de jeugd zullen er sportmogelijkheden zijn. We hebben diverse materialen bij ons om leuke sportieve oefeningen te doen. Is het windstil neem dan je badmintonracket mee!
 
Vanuit het bestuur zal Theo van den Bosch de coördinatie op zich nemen. Onze seniorentrainer Wim van der Craats zal aanwezig zijn om wat oefeningen te begeleiden. 
Maar niets is verplicht. Het doel is samen zijn en samen te bewegen.
 
Let wel op, alles moet corona-proof zijn. En dus hou je aan de door de overheid afgegeven protocollen van 1,5 meter afstand ook tijdens het sporten en wandelen!
Om dit op deze manier te kunnen blijven doen, zullen we samen scherp moeten zijn en toe moeten zien op de regels. We hebben een protocol opgesteld, die we toesturen aan diegene die meedoen.
Ben je verkouden, heb je koorts of heeft iemand in je gezin deze symptomen, kom dan niet en blijf thuis.
 
Er wordt een groepsapp aangemaakt, waarin je kan aangeven als je niet komt.
Wil je meedoen op dinsdag, stuur dan een appje naar Marijn de Haij (06-41360094).
Hij zal je daaraan toevoegen. Voor de jeugd kan één van de ouders toegevoegd worden. De reeds aangemelde personen worden al in de groepsapp gezet.
 
Dus kom ook! We hebben geen limiet aan het aantal spelers die komen, aangezien er ruimte genoeg is om wat te kunnen doen. 

Er is ook geen verplichting om elke dinsdag te komen! 

Tot dinsdag 19 mei om 19.30 uur! 

Het Bestuur

Edwin, Gijsje, Marijn, Jan, Nadine en Theo

Sporten op Kwintelooyen