Beste leden,
 
Eindelijk is het dan zover, morgen dinsdag 7 juli mogen we weer de zaal in om te badmintonnen!
 
Zoals jullie wel zullen begrijpen, zijn er richtlijnen gegeven door de overheid. 
Uitgangspunt is het veilig en gezond kunnen badmintonnen voor ieder lid. BDV volgt de adviezen van het RIVM, de richtlijnen van het NOC/NSF en Badminton Nederland en de voorschriften van de Nederlandse overheid.
Het Protocol van Badminton Duovereniging Veenendaal vind je in de bijlage. Dit protocol staat ook vermelde op onze site www.badmintonveenendaal.nl.
 
De zaal is dinsdag open voor de jeugdspelers van 18.30-20.00 uur. Bij de entree zal één van de jeugdbegeleiders staan om de jeugdleden op te vangen en naar de zaal te brengen. Het is niet toegestaan dat de ouders/begeleiders mee lopen naar de zaal. Om 20.00 uur zullen de jeugdleden weer gebracht worden naar de hal, waar de ouders/begeleiders de jeugdleden kunnen ophalen of zelf naar huis gaan.
Voor de senioren is de zaal beschikbaar op dinsdag vanaf 20.15 uur – 22.00 uur. Let er op dat we pas om 20.15 uur de zaal in kunnen, want de jeugd moet eerst weg zijn! De coördinator zal de senioren buiten opvangen. Zodra de jeugd weg is, kan iedereen tegelijk naar de zaal.
 
Extra aandacht voor:
  • Kom niet te vroeg naar de zaal, maximaal 10 minuten voor aanvang. Volg de aanwijzingen van de coördinator op.
  • Belangrijk is dat we gescheiden materiaal gebruiken qua shuttles en rackets. Iedereen dient zijn eigen racket te gebruiken. De plastic shuttles uit de kast zullen alleen worden gebruikt door de jeugd. Voor de senioren staan kokers veren en plastic klaar.
  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben en dat tijdens het spelen van wedstrijden geen 1,5 meter afstand hoeft te worden gehouden.
  • Desinfecteer middelen zijn aanwezig in de zaal.
  • De vereniging is verplicht te registreren wie er aanwezig is op de speelavond. Deze namen worden 4 weken bewaard zodat we bij een eventuele uitbraak weten wie er aanwezig waren en er contact met deze mensen opgenomen kan worden.
  • Elke avond zal er een coördinator aanwezig zijn te herkennen aan een gekleurd vest. Volg zijn/haar aanwijzingen altijd op.
  • De kleedkamers en tribunes zijn gesloten. Kom in sportkleding naar de zaal
  • Het toilet is toegankelijk maar ga vooraf thuis naar het toilet.
 
Tot slot geldt ten alle tijden: heb je klachten (hoesten, verkouden, koorts), blijf thuis!!
 
Met gezond verstand kunnen we het sporten weer mogelijk maken!
 
Wij hebben er weer zin in!
 
Het Bestuur,
 
Edwin, Jan, Marijn, Theo, Gijsje en Nadine
 
Badmintonnen op dinsdag 7 juli