Hallo allemaal,

Voor degene die mij nog niet kennen, zal ik mij in het kort even voorstellen. Mijn naam is Leonora Schriemer. Ik ben getrouwd met Edwin (ja, dat is onze voorzitter!) Ik ben 48 jaar en heb 2 zoons van 21 en 18 jaar. Jammer voor mij, zijn zij geen badmintontalenten maar halen zij veel voldoening uit Korfbal.

Inmiddels woon ik 3 maanden in Veenendaal maar ik badminton al 5 seizoenen bij BDV Veenendaal. De eerste 2 jaar in het 1e team, maar door een blessure aan mijn knie nu in het 3e team.

Een aantal jaren geleden heb ik mijn SportLeider 2 (SL2) opleiding gedaan en met dit diploma ben ik gemachtigd om badmintontraining te geven. Dit heb ik met heel veel plezier een aantal seizoenen gedaan bij BC Epe aan een groep kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. Ook heb ik bij BC ’70 Veluwe een aantal recreanten training mogen geven.

Omdat onze verenging eind vorig jaar zonder jeugdtrainer is komen te zitten, heb ik mezelf aangemeld om deze taak op me te nemen.

Afgelopen dinsdag heb ik kennisgemaakt met een leuke groep kinderen, die weer stonden te popelen om te kunnen spelen na de vakantie. We hebben een begin gemaakt met de trainingen, leuke oefeningen gedaan en natuurlijk afgesloten met een leuk spelletje. Mijn insteek is om deze trainingen uit te breiden en heb mezelf als doel gesteld dat we volgend seizoen weer met 1 (of misschien wel meer) jeugdteam(s) kunnen deelnemen aan de competitie.

Ik heb er zin in!! Ik ben ervan overtuigd dat de kinderen veel plezier zullen beleven en zullen merken dat ze beter en beter worden in dit moeilijke spelletje.

Mocht je vragen hebben aan mij, aarzel dan niet en spreek mij aan.

Groetjes

Leonora

06 24 65 45 24

Even voorstellen Leonora Schriemer