Beste leden,
 
Voor velen al een begrip in de afgelopen jaren maar omdat we (en daar zijn we heel blij mee!) de afgelopen periode heel veel nieuwe (jeugd)leden hebben mogen verwelkomen bij onze vereniging, hierbij een berichtje over het leukste toernooi dat we als vereniging mogen organiseren; het Nederlands Kampioenschap Parabadminton.
 
Hierbij badmintonnen mensen met een fysieke beperking in verschillende categorie├źn (rolstoelen, prothesen, kleine mensen en zitbadmintonners) om de Nederlandse titel.
 
Wij hebben dit met onze vereniging (en met behulp van veel sponsoren en vrijwilligers) al 5 keer mogen doen, de laatste keer in 2019. We zijn superblij dat we eindelijk weer mogen en doen bij deze een oproep aan allen.
 
Heb je of ken je een bedrijf waarvan je denkt dat ze wellicht opstaan om ons bij dit prachtige evenement te ondersteunen dan kun je hun misschien vragen of ze willen helpen, of de gegevens doorgeven aan iemand van het bestuur, zodat wij ze kunnen benaderen. Dat zou fantastisch zijn!
 
Bovendien zoeken we voor het NK ook nog leden die ons deze dag zouden willen helpen om het weer tot een groot succes te maken. Wij zouden het geweldig vinden als je (of je kind; denk aan een maatschappelijke stage of zo) mee zou willen helpen bij de opbouw, als teller, in de catering of een andere wijze zou willen helpen.
Samen maken we hier altijd een geweldige leuke dag van en we zouden heel blij zijn met je hulp.
 
Spreek een van ons even aan, of stuur een mailtje, als je ons wilt helpen. Bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
Edwin Schriemer 
Voorzitter BDV Veenendaal
Nederlands Kampioenschap Parabadminton in Veenendaal op 23 april 2022