Beste badmintonner,

Hierbij nodigen we je uit voor het allereerste BDV Derdepaasdagtoernooi op dinsdagavond 19 april 2022, van 19:30-22:00. Gewoon omdat het kan en omdat we blij zijn dat we na alle lockdowns en maatregelen de afgelopen tijd weer gewoon in de zaal kunnen badmintonnen met elkaar. Het toernooitje is voor al onze jeugd- en seniorleden.

In het kort:
– Deelname is gratis, en wij zorgen voor een hapje en ‘n drankje;
– Er is die avond gewoon jeugdtraining (tot 19:30), maar de trainingen van Gerrit/Wim en het vrij spelen voor senioren gaat niet door;
– Jeugdleden spelen tot ± 20:30 mee en worden dan opgehaald.

Meld je alsjeblieft even van tevoren aan, dan weten we met hoeveel deelnemers we rekening kunnen houden. Dat kan in de zaal bij de jeugdtrainers, of bij Eddy Nagel of Marijn de Haij. Je kunt je ook per mail aanmelden via sc@badmintonveenendaal.nl

We kijken uit naar een gezellige avond!

Groeten,
De Seniorencommissie

BDV Derdepaasdagtoernooi op dinsdagavond 19 april