Beste lezer,

Na het succes van vorig jaar hebben wij besloten door te gaan met de landelijke dubbelcompetitie. Het gaat om een mannendubbel- en een gemengddubbelcompetitie.

Waarom een team inschrijven?
Het is super leuk en heel laagdrempelig. Deze competitie is geschikt voor beginners t/m de 6e divisie van de Bondscompetitie. Ben jij dit jaar gestart met badmintonnen via bijvoorbeeld probeerbadminton.nu dan kan je goed instromen in niveau C.

Door deel te nemen aan deze landelijke dubbelcompetitie kun je op een recreatief niveau wedstrijden spelen tegen iemand anders dan je clubgenoten. Daarnaast (it is in the name) speel je alleen maar dubbels! Uitgangspunt is dat de competitiewedstrijden op de reguliere trainings/-speelavond gespeeld worden, waardoor het geen extra tijd in de toch al drukke agenda inneemt.

Voor wie
Voor badmintonners die dubbelen leuk vinden en dit graag tegen spelers van andere verenigingen willen doen in een competitie die weinig extra tijd kost, flexibel van opzet is en maximaal acht wedstrijden betreft.
 

 

 
Dubbel Competitie