VEENENDAAL De badmintonners van BC ‘t Veen kunnen de champagne vast koud zetten. Met nog één wedstrijd te gaan kunnen de Veenendalers de titel in de vijfde divisie ruiken. Die ene wedstrijd is nog tegen concurrent Badso, de voorsprong voor ‘t Veen is acht punten.

In de voorlaatste speelronde, afgelopen zaterdag deed ‘t Veen wat het moest doen. De thuiswedstrijd tegen de nummer laatst Culemborg werd met de maximale score gewonnen: 8-0. Zo ruim als de uitslag doet vermoeden was het verschil in de partijen overigens niet. Leon Wegen, Jamie van Brienen en Wouter Fondse moesten in hun enkelspelen een derde game spelen. Ook in de andere partijen werden enkele spannende games afgewerkt. Maar een punt wisten de bezoekers dus niet te pakken.

Concurrent Badso won dit weekend met 7-1 en daarmee is het gat tussen ‘t Veen en Badso nu acht punten geworden. Komende zondag om 13.00 uur is in Soest de laatste, onderlinge, wedstrijd van het seizoen. Als ‘t Veen daar minimaal één punt weet te pakken, mag de champagne ontkurkt worden.

 

Bron: Regiosport Veenendaal

 

BC ‘t Veen kan de titel ruiken na winst met maximale score