Beste leden,
Nu we het nieuwe seizoen weer lekker zijn begonnen is het ook bijna tijd voor het uitreiken van de nieuwe clubkleding. Iedereen heeft gepast en inmiddels is (bijna) alles geleverd.
Uitreiking clubkleding
Dinsdagavond 12 september as. rond 19.45-20.00 uur willen we de kleding aan jullie presenteren en daarna die avond ook aan iedereen meegeven. Het zou fantastisch zijn als iedereen 
die avond er zou kunnen zijn om dit mee te maken en de kleding daarna mee te nemen.
Voor de competitiespelers is het vanaf dan verplicht om de kleding en de pakken te dragen tijdens de competitiewedstrijden. Dat geldt zowel voor de senior- als jeugdleden.
De kleding is beschikbaar gesteld door Hannes de Paauw van het bedrijf CTS IT BV en zijn hem natuurlijk heel dankbaar voor deze gulle geste. We zullen hem die avond dan ook bedanken.

Teamfoto’s (jeugd)competitie

We willen jullie vragen om tijdens de eerste competitiewedstrijd een leuke teamfoto te (laten) maken in de nieuwe outfits. Deze foto’s graag delen in de (jeugd)competitieapp zodat we die ook voor 
op de site en onze social media kanalen kunnen gebruiken. Bovendien zouden we het leuk vinden om na afloop een kort verslagje van de wedstrijden te ontvangen.

Deel je activiteiten ook zelf op social media met @badmintonveenendaal op: 

Acties 
  • Raboclubsupport : er kan al op onze vereniging gestemd worden door leden van de Rabobank voor de Clubsupport actie.
                                       
            Stemmen kan via de Rabo App of op //www.rabo-clubsupport.nl/vallei-en-rijn/stemmen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag aan steun
            voor onze club!
  • Grote Clubactie: vanaf 23 september gaat onze jeugd weer loten verkopen voor de Grote Clubactie; koop je loten dus vooral bij hen!
  • Probeerbadminton: vanaf oktober doen we weer mee aan de actie van de Bond; Probeerbadminton.nu waarbij iedereen die zich opgeeft 10 keer kan komen spelen voor 25 euro. Deel dat vooral met iedereen in je omgeving. Een leuke manier om goedkoop kennis te maken met badminton en onze vereniging.
  • Sponsorkliks:  Als vereniging maken wij gebruik van de mogelijkheden om via Sponsorkliks geld te ontvangen voor aankopen die je doet via internet. Via de link //www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=4345&cn=nl&ln=nl zorg je ervoor dat een deel van je aankoopbedrag naar onze vereniging gaat. meer informatie hiervoor zie onze website //badmintonveenendaal.nl/links/.
Contributie

Eind september wordt de contributie bij iedereen geïncasseerd. De bijdragen per onderdeel staan hieronder vermeld en kan je ook vinden op onze site //badmintonveenendaal.nl/vereniging/

Er wordt geen factuur gestuurd, maar mocht dit wenselijk zijn, dan kan je contact opnemen met Nadine van den Bosch, mailadres penningemeester@badmintonveenendaal.nl.

Senioren                                        € 215,00

Competitiebijdrage senioren    €   75,00

Recreanten training                €   35,00
Junioren                                         € 107,50

Competitiebijdrage jeugd           €   10,00

Met sportieve groet,

 Het bestuur
Edwin, Gijsje, Marijn, Jan, Theo en Nadine
Uitreiking Clubkleding – dinsdag 12 september as.