Samen met 5.710 verenigingen hebben jullie het miljoenenrecord van de Grote Clubactie verbroken! Er is een totaalbedrag van € 16.381.041,– opgehaald. Om het succes van Badminton Duovereniging Veenendaal te vieren ontvang je een unieke gepersonaliseerde opbrengstvideo.
Winactie: Deel jullie video en maak kans op €250,-

Zo doet jouw vereniging mee:1. Deel de opbrengstvideo op Facebook, Instagram, X (Twitter) of TikTok.2. Gebruik bij het bericht de hashtags #vierhetsucces en #groteclubactie.3. Plaats dit bericht uiterlijk 31 december 2023

Jullie opbrengst
We geven het succes een extra feestelijk tintje: we rekenen dit jaar geen incassokosten per machtiging. Hierdoor is jullie uit te keren opbrengst hoger! Ga naar clubactie.nl/bedrag voor meer info.
 
Jullie cheque
De cheque ontvang je vanaf 30 november per post. Geef deze een mooie plek op jullie vereniging!Klik hier om alvast jullie digitale cheque te downloaden.
Namens het team van de Grote Clubactie wensen wij jullie veel plezier met het vieren van het succes!Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken op 013 – 4552825 of info@clubactie.nl.Met vriendelijke groet, Team Grote Clubactie 
Dé unieke opbrengstvideo van Badminton Duovereniging Veenendaal